Skip to main content

Traineeship 2b4qa & Centric

Drie weken verder. Nog één week te gaan.
Elke dag: de wekker maakt lawaai om half 7 en eigenlijk wil ik me nog een keer omdraaien. Ik hoor de auto’s buiten voorbij rijden en word wakker met de rest van de wereld.
Eenmaal in de auto blik ik terug op de afgelopen weken. Zware weken. Maar zeker ook leuke weken.
Een intensieve en uitdagende periode waarin ik veel geleerd heb. Veel trainingen, studeren, koffie, leren hoe tools werken en meer koffie. Wat ben ik trots op mezelf, ik heb al twee certificaten op zak: PSM-1 en TMap. De basis voor mijn werk van de komende tijd.
Na intakegesprekken met mijn nieuwe opdrachtgever heb ik de geleerde communicatieve vaardigheden en technische kennis meteen in de strijd gegooid. De komende maanden worden spannend en ik heb er zin in om aan de slag te gaan. Wel ga ik mijn mede-trainees en alle docenten missen. Het was niet alleen leerzaam maar ook heel gezellig.
De conclusie: ik ben nu uitgerust met een goedgevulde rugzak vol technische kennis en communicatieve vaardigheden die me bij mijn verdere carrière verder kunnen helpen. Door alle informatie die ik tot nu toe op heb gedaan ga ik vol vertrouwen en enthousiasme de laatste lesweek in. Op de planning staan: Prince2, systeemontwerp, Java voor testers en Selenium. Het wordt spannend… samen gaan we ervoor!

Door: Melissa Hurkens, Farah Benjamin, Isabelle Kooreman

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *