Dit zijn wij

Wij zijn een jong en creatief ICT bedrijf gericht op kwaliteitszorg in software ontwikkeling.

Lees meer

Dit bieden wij

Wij ondersteunen onze klanten in kwaliteitszorg. We geven klanten inzicht in de kwaliteit van hun ICT oplossingen.

Lees meer

Werken bij

Bij 2B4QA vinden we diversiteit belangrijk. We hebben verschillende achtergronden en expertises met een gedeelde belangstelling voor kwaliteitszorg in de ICT.

Lees meer

Jong en creatief

Wij zijn een jong en creatief ICT bedrijf gericht op kwaliteitszorg. In een vroeg stadium van de ontwikkeling van softwaresystemen zorgen onze Quality Consultants voor inzicht in de (mate van) kwaliteit van ICT oplossingen. Dit inzicht is gebaseerd op de eisen die de vragende partij stelt en de producten die de biedende partij oplevert. Daarmee besparen opdrachtgevers op het ontwikkelproces.

De ICT is een snel veranderende sector; we zorgen dat we mee blijven groeien. Dit doen we door vakinhoudelijke cursussen te volgen en te organiseren. Daarnaast werken we doorlopend aan onze communicatieve en organisatorische vaardigheden. Wij vinden het belangrijk dat we dit samen met onze collega’s doen. Zo leren we van elkaar.

Gedeeld vakmanschap

Door het delen van kennis bouwen we een gedeeld vakmanschap op. In de rol als Quality Consultant zijn we getraind en gecertificeerd in PSM-1, TMap®, ISTQB® en Tosca. Daarnaast hebben al onze Quality Consultants ervaring met testtools en testautomatisering.

Functies

 • Junior Quality Consultants

 • Agile testers

 • Interim manager

Quality Assurance

Wij geven opdrachtgevers inzicht in de kwaliteit van hun ICT oplossingen. Dit doen we door in een vroeg stadium van de ontwikkeling de opdrachtgever te helpen met het opstellen van requirements. Wij duiken in de gestelde producteisen en maken hierover afspraken met alle betrokkenen. Zo gaan we in gesprek met de product owners, ontwikkelaars en eindgebruikers om ervoor te zorgen dat er overeenstemming is over de op te leveren ICT oplossing. We helpen de opdrachtgever met het opstellen van heldere, samenhangende en volledige requirements, zodat de opdrachtgever een duidelijk beeld heeft van de op te leveren software.

De activiteiten die we doen op het gebied van Quality Assurance zijn divers. Zo stellen we testplannen op, schrijven we testcases uit, automatiseren we testen en werken we documentatie bij. We houden continu in de gaten hoe er op een zo efficiënt mogelijke wijze, een zo hoog mogelijke dekkingsgraad van de ICT oplossing bereikt kan worden.

Samen met het ontwikkelteam analyseren we het ontwikkeltraject tijdens retrospectives en evaluaties en proberen we overeenstemming over de verbeterpunten te bereiken. We zorgen voor transparante informatievoorziening.

Diensten

 • Agile Testers

 • Procesmanagement

 • Tosca Implementatie

Testprofessionals

Bij 2B4QA zijn wij op zoek naar enthousiaste testprofessionals, oftewel Quality Consultants, van elk niveau. Wanneer je als testprofessional aan de slag gaat bij 2B4QA, betekent dit dat je werkzaam bent bij een organisatie die diversiteit en professionaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Onze consultants hebben verschillende achtergronden en expertises met een gedeelde belangstelling voor ICT. Door deze mix van kennis vullen we elkaar goed aan; iedere collega draagt bij vanuit zijn/haar eigen expertise en/of achtergrond. Dit zie je terug in onze MasterClass waar alle testprofessionals een module geven vanuit zijn of haar eigen expertise.

Wanneer één van onze testprofessionals is ingezet bij een opdrachtgever bieden we continue ondersteuning. Er is binnen 2B4QA veel ervaring op het gebied van testautomatisering, testen, testmanagement en procesbeheer. We gebruiken deze ervaring om elkaar te ondersteunen in en tijdens opdrachten, zodat je met vertrouwen een opdracht tegemoet kunt gaan.

Solliciteren

Ben jij een gedreven testprofessional die ambitieus, leergierig, open en kritisch is? Wil jij je continue ontwikkelen bij een organisatie die waarde hecht aan teambuilding, vertrouwen en een persoonlijke benadering? Voor meer informatie of voor het sturen van je sollicitatie met CV neem je contact op met Raldy Koster, via mail op  raldy.koster@2B4QA.nl , telefonisch op +31 (0)6 2442 8079 of via het algemene nummer +31 (0)318 240 044.

Wij zoeken

 • Agile Testers

 • Testprofessionals

 • Test trainees

Contact

 • Telefoon

  0318 - 240 044

 • Email

  info@2b4qa.nl

 • KVK

  601.397.73

 • Postadres

  Cuneraweg 322
  3911 RT Rhenen

 • Bezoekadres

  Plesmanstraat 59
  Kamer 21
  3905 KZ  Veenendaal

2B4QA BV  (c) 2018