Jong en creatief

Wij zijn een jong en creatief ICT bedrijf gericht op kwaliteitszorg. In een vroeg stadium van de ontwikkeling van softwaresystemen zorgen onze Quality Consultants voor inzicht in de (mate van) kwaliteit van ICT oplossingen. Dit inzicht is gebaseerd op de eisen die de vragende partij stelt en de producten die de biedende partij oplevert. Daarmee besparen opdrachtgevers op het ontwikkelproces.

De ICT is een snel veranderende sector; we zorgen dat we mee blijven groeien. Dit doen we door vakinhoudelijke cursussen te volgen en te organiseren. Daarnaast werken we doorlopend aan onze communicatieve en organisatorische vaardigheden. Wij vinden het belangrijk dat we dit samen met onze collega’s doen. Zo leren we van elkaar.

Gedeeld vakmanschap

Door het delen van kennis bouwen we een gedeeld vakmanschap op. In de rol als Quality Consultant zijn we getraind en gecertificeerd in PSM-1, TMap®, ISTQB® en Tosca. Daarnaast hebben al onze Quality Consultants ervaring met testtools en testautomatisering.

Andre Boeters

Functie
Quality Consultant

Expertise
Kwaliteitsmanagement
Testmanagement
Procesmanagement
Quality Assurance

Al meer dan 25 jaar werk ik als Quality Consultant, met name in implementatieprojecten. Het begint bij het vaststellen van de requirements voor de IT en het bedrijfsproces. Een goede afweging tussen risico’s, doelstellingen en resultaten is een belangrijke succesfactor. Het inrichten van een kwaliteitsproces om de gemaakte afspraken te realiseren en hierop te monitoren en rapporteren, vind ik altijd weer een mooie uitdaging. Samen werken aan een kwalitatief hoogwaardig product in een zo effectief en efficiënt mogelijk ontwikkelproces biedt mij genoeg ingrediënten om mijn tanden in te zetten.

Ik ben een ervaren testprofessional met een sterk ontwikkeld analytisch inzicht, inhoudelijke diepgang en van daaruit leiderschapskwaliteit binnen mijn vak. Ik ben integer, een echte “trusted advisor” en sta garant voor pragmatische oplossingen in technisch- en politiek-/organisatorisch complexe omgevingen. Ik motiveer professionals het beste resultaat te behalen. Ik heb mijn ervaring opgedaan bij achtereenvolgens Sogeti, Squerist en nu bij 2B4QA. Als vakspecialist word ik bovendien gevraagd om op seminars en events te spreken. Wij geloven in schaalbare kwaliteit, wat voor ons inhoudt dat kwaliteit niet altijd een ‘10’ hoeft te zijn. Goed is goed genoeg. Op die wijze wordt kwaliteit meer dan een eindresultaat. Het is een zeer krachtig instrument dat ingezet wordt om uw bedrijfsdoelstellingen te realiseren.

Erik Bits

Functie
Quality Consultant

Expertise
Testmanagement
Coaching
Veranderingstrajecten
Training/opleiding
Agile/Scrum
CI/CD

Liset Meijerman

Functie
Quality Consultant

Expertise
PSM-1
TMap®
ISTQB®
SoapUI/Ready API met groovy scripts

Liset Meijerman

Als Quality Consultant bij 2B4QA ben ik op de hoogte van kwaliteitsoplossingen met betrekking tot ICT vraagstukken. 2B4QA biedt mij de mogelijkheid om de ontwikkelingen in het testvak te volgen en om mijn interesses daarin te ontwikkelen. Daarnaast krijg ik de ruimte om mij persoonlijk te ontwikkelen. Ik ben ondernemend, empathisch, bescheiden en zelfstandig. Tevens kenmerk ik mij in het oplossingsgericht denken waarbij ik betrokken ben bij alle kanten van het voorliggende vraagstuk en deze kritisch bekijk.

Esger Dijkstra

Functie
Quality Consultant

Expertise
PSM-1
TMap®
ISTQB®
Testautomatisering

Esger Dijkstra

Efficiënt en effectief werken, zijn voor mij belangrijk. Ik heb een directe, resultaatgerichte en frisse blik op testen. Opdrachten uitvoeren bij verschillende multidisciplinaire organisaties, zorgen dat ik ervaren ben in het denken in resultaten en het creëren van draagvlak. Mijn drijfveer is te komen tot optimale oplossingen binnen een team en het realiseren van continue verbetering.

Bij 2B4QA staat persoonlijke ontwikkeling voorop. Hierdoor krijg ik alle vrijheid en handvatten om mij te blijven ontwikkelen op het gebied van testen. Daarbij vormen wij samen een hecht team waarin wij elkaar kunnen uitdagen, maar veel belangrijker is dat wij van elkaar leren. Door mijn commerciële achtergrond, gecombineerd met mijn oog voor detail, ben ik eenvoudig in staat om vanuit het belang van de klant en stakeholders te redeneren. Dit resulteert in heldere en relevante testanalyses en uiteindelijk een onderbouwd inzicht in de kwaliteit van een ICT oplossing.

Derk van der Sluis

Functie
Quality Consultant

Expertise
PSM-1
TMap®
ISTQB®
Testautomatisering

Derk van der Sluis

Raldy Koster

Functie
Cont(r)act Manager

Raldy Koster

   

Amir Ahmadi

Functie
JQuality Consultant

Expertise
PSM-1
TMap®
ISTQB®
Testautomatisering

Amir Ahmadi

Bas de Rooij

Functie
Testengineer (senior)

Bas de Rooij

   

Jeremy Portier

Functie
JQuality Consultant

Expertise
PSM-1
TMap®
ISTQB®
Testautomatisering

Jeremy Portier

Contact

 • Telefoon

  0318 - 240 044

 • Email

  info@2b4qa.nl

 • KVK

  601.397.73

 • Postadres

  Cuneraweg 322
  3911 RT Rhenen

 • Bezoekadres

  Kerkewijk 31
  3901 EB  Veenendaal

2B4QA BV  (c) 2018