Skip to main content

Jong en creatief

Wij zijn een jong en creatief ICT bedrijf gericht op kwaliteitszorg. In een vroeg stadium van de ontwikkeling van softwaresystemen zorgen onze Quality Consultants voor inzicht in de (mate van) kwaliteit van ICT oplossingen. Dit inzicht is gebaseerd op de eisen die de vragende partij stelt en de producten die de biedende partij oplevert. Daarmee besparen opdrachtgevers op het ontwikkelproces.

De ICT is een snel veranderende sector; we zorgen dat we mee blijven groeien. Dit doen we door vakinhoudelijke cursussen te volgen en te organiseren. Daarnaast werken we doorlopend aan onze communicatieve en organisatorische vaardigheden. Wij vinden het belangrijk dat we dit samen met onze collega’s doen. Zo leren we van elkaar.

Door het delen van kennis bouwen we een gedeeld vakmanschap op. In de rol als Quality Consultant zijn we getraind en gecertificeerd in PSM-1, TMap®, ISTQB® en Tosca. Daarnaast hebben al onze Quality Consultants ervaring met testtools en testautomatisering.

Wie zijn wij

Andre Boeters

Functie
Quality Consultant

Expertise
Kwaliteitsmanagement
Testmanagement
Procesmanagement
Quality Assurance

Al meer dan 25 jaar werk ik als Quality Consultant, met name in implementatieprojecten. Het begint bij het vaststellen van de requirements voor de IT en het bedrijfsproces. Een goede afweging tussen risico’s, doelstellingen en resultaten is een belangrijke succesfactor. Het inrichten van een kwaliteitsproces om de gemaakte afspraken te realiseren en hierop te monitoren en rapporteren, vind ik altijd weer een mooie uitdaging. Samen werken aan een kwalitatief hoogwaardig product in een zo effectief en efficiënt mogelijk ontwikkelproces biedt mij genoeg ingrediënten om mijn tanden in te zetten.

Erik Bits

Functie
Quality Consultant

Expertise
Testmanagement
Coaching
Veranderingstrajecten
Training/opleiding
Agile/Scrum
CI/CD

Ik ben een ervaren testprofessional met een sterk ontwikkeld analytisch inzicht, inhoudelijke diepgang en van daaruit leiderschapskwaliteit binnen mijn vak. Ik ben integer, een echte “trusted advisor” en sta garant voor pragmatische oplossingen in technisch- en politiek-/organisatorisch complexe omgevingen. Ik motiveer professionals het beste resultaat te behalen. Ik heb mijn ervaring opgedaan bij achtereenvolgens Sogeti, Squerist en nu bij 2B4QA. Als vakspecialist word ik bovendien gevraagd om op seminars en events te spreken. Wij geloven in schaalbare kwaliteit, wat voor ons inhoudt dat kwaliteit niet altijd een ‘10’ hoeft te zijn. Goed is goed genoeg. Op die wijze wordt kwaliteit meer dan een eindresultaat. Het is een zeer krachtig instrument dat ingezet wordt om uw bedrijfsdoelstellingen te realiseren.