Skip to main content

IT Traineeship 2B4QA

Goed werkende software en inzicht geven in kwaliteit is wat mij drijft. Ik vind mijn weg in teams en de organisatie. Kennis van de laatste testtechnieken combineer ik met goede sociale vaardigheden. Ik ben een tester die communicatief vaardig is en goed samenwerkt.

Junior Quality Consultant

Jij bent je eigen regisseur

2B4QA is een dynamisch en flexibel bedrijf en gelooft dat kwaliteit moet passen bij de ambitie van de organisatie. Door vakmanschap en excellente persoonlijke skills dragen we in bijzondere mate bij aan de gewenste resultaten van onze klanten. Klant- en servicegerichtheid staan bij ons hoog in het vaandel. Bij de nieuwe generatie testers gaat het om meer dan alleen testen.

Wil jij het verschil maken in kwaliteitszorg? Zoek je uitdaging en verdieping en wil je je zowel vakinhoudelijk als persoonlijk verder ontwikkelen? Dan nodigen we je uit een gemotiveerde sollicitatiebrief te sturen.

 

Kenmerken

  • Doorlooptijd

TRAINEESHIP: YOUNG PROFESSIONAL QUALITY CONSULTANT

Je wordt  breed opgeleid in het vak van Quality Consultant en start met een opleiding. De theorie breng je meteen in de praktijk, waardoor je direct een goed beeld krijgt wat je werkzaamheden worden. Je opleiding bestaat uit testtechnieken, Java, security testen, Agile/Scrum, ISTQB, testautomatisering, DevOps en meer. Je behaalt 4 certificaten, TMap Next, ISTQB, TOSCA en PSM-1. Ook wordt je getraind in social skills, zoals o.a. presentatietechnieken en stakeholdermanagement. Hierna ga je op detacheringsbasis aan de slag bij een van onze klanten. Je blijft je ontwikkelen waarbij wij de opleiding en/of coaching bieden die je nodig hebt voor je opdracht(en). De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform. We verwachten van jou een nieuwsgierige en lerende attitude waarbij je weet wat het is om je handen uit de mouwen te steken. Wij zoeken mensen die van nature over een bepaalde drive en commitment beschikken, die open zijn en het beste uit zichzelf willen halen.

JIJ

Je beschikt over een HBO/WO opleiding, met een bedrijfskundige of technische afstudeerrichting. Uit je werkervaring en/of nevenactiviteiten blijkt dat je gedreven en nieuwsgierig bent en dat je zowel over ICT kennis als over sociale vaardigheden beschikt.

Je neemt graag initiatief (ondernemend), bent eigenzinnig en ambitieus, maar bovenal kwaliteitsbewust. Voor meer informatie of voor het sturen van je sollicitatie met CV kun je contact opnemen met Andre Boeters, via mail op Andre.Boeters@2B4QA.nl of telefonisch op +31 (0)6 506 848 56 of via het algemene nummer +31 (0)318 240 044.