Skip to main content

Traineeship

Het ICT Traineeship is een intensief, intern gegeven opleiding

Continues learning

Bij 2B4QA ontwikkelen we ons doorlopend.

Odd Friday

Benieuwd wat wij doen op een Odd Friday?

Kennis sessie

Tijdens deze avondsessie brainstormen we over uiteenlopende onderwerpen.
Talent Academie

Kennissessie

Tijdens een kennissessie doen we kennis op over onderwerpen die gerelateerd zijn aan testen en kwaliteitszorg. Deze onderwerpen worden ingebracht door de medewerkers en gaan met name over wat relevant en/of actueel is tijdens een opdracht bij een klant of in de ICT ontwikkeling. Een greep uit de onderwerpen die we hebben besproken zijn Ethical Hacking, het geven van duo presentaties en The Internet of Things.

De eigen inbreng maakt de kennissessie iets van ons allemaal en is een uitnodiging tot discussie in een open en ongedwongen sfeer. Elk idee, gedachte of interesse wordt gewaardeerd en met open armen ontvangen.

Format

De format van een kennissessie is afhankelijk van het onderwerp dat is ingebracht. Het kan zijn dat niemand diepgaande kennis heeft van het ingebrachte onderwerp. Dan dagen wij onszelf uit om ons te verdiepen in het onderwerp voordat de kennissessie plaatsvindt. Dit levert veel op: Kennis en vaardigheid, maar vooral een levendige discussie voor, tijdens en zelfs na de sessie.

Iemand kan al over specifieke kennis beschikken, dan is de kennissessie dé mogelijkheid om deze kennis te delen. Tegelijkertijd kan diegene zich ontwikkelen in de vaardigheid om te presenteren en in het  kunnen overdragen van kennis.

De kennissessie is eens in de maand op maandagavond, we praten eerst gezellig tijdens het eten elkaar bij op een informele manier. Dit maakt dat er een fijne bedrijfscultuur is, waar op een natuurlijke wijze onderling een binding ontstaat. Dit is de kracht van het team van 2B4QA.